Noord-Brabant

Volgorde:

1

Reviews en Ervaringen over Kart Centre Roosendaal

Kart Centre Roosendaal

Bij Kart Centre Roosendaal rijd je op een technische baan met snelle bochtencombinaties en maak je kennis met het ultieme racegevoel! De baan is uitermate geschikt voor zowel beginnende karters als de iets meer ervaren karters. Tijdens de heat kan je alle tijden volgen op onze modern computer gestuurd scorebord. Achterin op de baan hangt ook nog een scorebord waar alleen de 8 snelste te zien zijn. Vanuit onze horeca is het grote scorebord goed te zien en kunnen alle vrienden of collegaís jouw rondetijden volgen.
Lees verder Ľ

Bezoek Kart Centre Roosendaal

2

Reviews en Ervaringen over Raceway Venray

Raceway Venray

Raceway Venray, ook wel bekend als het vroegere Circuit de Peel, is een racecircuit in het Noord-Limburgse Venray. Het originele complex begon met een motorcross- en autocrosscircuit. Inmiddels is Raceway Venray een volwaardig circuitpark, waarbij een asfalt 1/4 mile wordt omringd door een indrukwekkende 1/2 mile baan. Deze 880 meter lange buitenbaan heeft een hellingshoek van maar liefst 25 graden en mag zich vol trots "The Fastest 1/2 Mile Oval in Europe" noemen.

Het hele jaar door vinden diverse spectaculaire race-evenementen plaats. Daarnaast is het voor particulieren en/of groepen mo
Lees verder Ľ

Bezoek Raceway Venray